Dragi oameni ai lui CARTUF,

decembrie 31, 2023by admin0
1036183-1-1280x665.jpg

Dragi oameni ai lui CARTUF, 

Este prima scrisoare scrisă de mine către voi, oameni ai lui CARTUF. Ultima zi a anului 2023 este un moment perfect să fiu portavoce pentru întreaga echipă și să vă mulțumim pentru încă un an împreună.

Împlinim în curând 6 ani în care CARTUF s-a maturizat și a rămas aproape de valorile cu care a pornit la drum. 6 ani în care am reușit să ne definim prin oglindirea voastră și să creștem brand-ul asemenea vouă: cu spirit tânăr și proaspăt, care se indentifică unic și își dorește să fie din ce în ce mai bun. Ne-ați motivat să fim mai mult decât un simplu fast-food de colț de bloc, să creăm acel produs simplu și rapid pe care poți să-l iubești indiferent de vârstă sau pretenții, care ține și de poftă, și de foame, care e o companie perfectă și pentru plimbări, dar și pentru comenzi acasă cu prietenii sau la birou cu colegii.

Anul 2023 a fost pentru noi un an al așezării, al organizării și al restructurării. Luna ianuarie ne-a găsit cu un portofoliu ce includea 7 locații în orașele Iași, Vaslui, Bacău, Roman și Bârlad. Deși am fost nevoiți să renunțăm la două dintre locații, respectiv cele din Roman și Bârlad, am compensat cu inaugurarea a altor două noi locații: în Iași, cartierul Nicolina și în Botoșani.

În inima CARTUF ne-am reorganizat, am extins echipa de management, am înțeles mai bine cifrele și care sunt pașii pe care să-i urmăm pentru a fi impecabili. Dar întotdeauna umani și calzi, pentru că asta ne definește pe noi. Suntem bucuroși să avem în echipă colegi care ne sunt alături încă din prima zi, din 2018, pe alții de mai bine de 2 ani, iar pentru acest lucru suntem profund recunoscători. Se simte cum echipa devine mai consolidată, mai atentă și mai responsabilă.

Am analizat și am înțeles cerințele pieței: am introdus noi sosuri în meniu, am integrat opțiunea meniurilor mici, cu gramaj mai mic și mai accesibile la preț. Am creat varianta mai fresh a meniului vostru preferat Joy Cup și l-am întâmpinat pe Buzz Cup, un nou meniu cu cartofi prăjiți la pahar. Căutăm în permanență inspirație și există mereu loc pentru multe surprize în meniul nostru.

Putem spune că au fost pași mărunți și siguri, dar anul 2024 ne împinge spre pași de gigant. Extindem conceptul cu un nou restaurant cu servire interioară și terasă, unele dintre locațiile existente vor trece printr-un proces de renovare, iar finalul anului promite reluarea campaniei de francizare. Și mai avem câteva obiective noi pe listă, dar de ce să stricăm acum surpriza?!

Mai mult decât progresul în business, susținem importanța progresului nostru, ca oameni și ca profesioniști. Stăm cu urechile ciulite către feedback-ul vostru și căutăm să îmbunătățim serviciile și comunicarea.

Și nu în ultimul rând, vreau să închei această scrisoare cu o înclinare în fața tuturor colegilor mei! Vă mulțumesc că aveți încredere în viziunea și misiunea CARTUF.

Vă doresc tuturor un an nou plin de voioșie! La mulți ani! 

 

Domnul CARTUF,

Silviu Dodan

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *