Sosuri


Sos Ketchup

Sos de roșii cu gust clasic, aromat și dulce.

Sos Algerian

Sos picant, are textură cremoasă și compoziție consistentă. Conține bucățele de legume, cu un gust pronunțat de roșii și ardei.

Sos Andalouse

Sos fin, ușor picant, de culoarea roșiei, cu ceapă caramelizată și ardei. Este primul sos consumat în Belgia, cu cartofi prăjiți.

Sos Barbeque

Sos dulce, aromat, cu gust afumat. Este de post.

Sos Burger

Sos cu textură cremoasă. Are gust acrișor, ușor dulce, ce se aseamănă cu gustul castraveților murați.

Sos Cheesy

Sos cremos, de culoarea cașcavalului, cu aromă intensă de brânză cheddar.

Sos Ciboulette

Sos făcut pe bază de roșii, muștar, ceapă, cu o ușoară aromă afumată.

Sos Ketchup-Curry

Sos cu textură consistentă și cu gust pronunțat de curry. Este de post.

Sos Hannibal

Sos cu gust echilibrat și consistență perfectă, făcut din sos de roșii și ceapă prăjită. Sosul preferat al copiilor.

Sos Maioneză

Sos clasic de maioneză, cu gust temperat.

Sos Merquez

Un sos picant, aromat, inspirat din bucătăria africană.

Sos Samourai

Sos asemănător cu Merguez, însă mai puțin picant, condimentat cu paprika (4%).

Sos Trio

Sos cu gust versatil, echilibrat, asemănător cu gustul de zacuscă românească.

Sos Tunisian

Sos exotic, foarte picant, făcut din roșii, ceapă prăjită, usturoi și harissa.

Sos Turc

Sos pe bază de maioneză, completat cu bucăți de usturoi proaspăt și condimentat cu ierburi aromatice.

Sos Maroccan

Sos de roșii picant, al cărui gust este potențat de un buchet de condimente, cu note predominante de chimen, mărar și chilli.